Email: trouwtastisch@gmail.com

Telefoon: 06-57101297

Schrijf je nu in

© 2019 door TrouwTastisch

Wie zijn wij?

Claudia

Mijn naam is Claudia en ik ben Wedding Coach en ceremoniemeester (met 4 jaar ervaring als Wedding Planner). Als wedding coach help ik bruidsparen met het gehele proces naar de grote dag toe. Vaak is het zo dat er bijna altijd een ceremoniemeester uit de familie/vriendenkring wordt aangewezen, echter hebben deze ceremoniemeesters meestal niet de ervaring met het planningsproces. Dan kom ik om de hoek kijken om bruidspaar en hun ceremoniemeesters te ondersteunen daar waar nodig. 
 

Organiseren van bruiloften en evenementen is mijn grootste passie en daarom heb ik enkele jaren geleden besloten om van mijn passie, mijn vak te maken en is mijn bedrijf Claudia Oele Weddings and Events tot leven gekomen! In 2016 kreeg ik het idee om beide passies voor evenementen en trouwen te combineren: dat was het moment dat trouwbeurs Trouwtastisch is ontstaan! 
 

Grotere ideeën kwamen opborrelen en alleen is dit haast niet haalbaar om uit te voeren en met die gedachte heb ik Tamarah, Gina en Jadira gevraagd mee te helpen om de leukste beurs van Zeeland op te zetten!

Tamarah

Hi! Ik ben Tamarah! Visagiste en eigenaresse van De Zeeuwse Schone. Na mijn opleiding ben ik in 2015 gestart met bruidsmake-up omdat dit stiekem het leukste is om te doen!

Heerlijk al die gezelligheid en vreugde om mij heen op een trouwdag! Ik ben begonnen als visagiste voor een Zweeds cosmeticamerk en in 2016 ben ik mijn eigen beautybar gestart. Juist de combinatie van skincare en make-up overtuigen mij ervan dat ik elke bruid kan laten stralen op haar grote dag! Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor wenkbrauwdesign, een lash lift of een fijne gezichtsbehandeling. Het moment dat ik werd gevraagd om deel uit te maken van het team van TrouwTastisch vond ik zo leuk! Ik ben een groot voorstander van vrouwen die elkaar steunen, met plezier samen werken en geen concurrentie in elkaar zien! Dat is tegelijk wat ik zo mooi vind aan ons team: daar staan wij allemaal voor. En met die gedachte weet ik zeker dat de trouwbeurs in november 2019 een groot succes gaat worden!

Gina

Mijn naam is Gina Hamers en ik ben het enthousiaste gezicht achter Sweet Treats. Met veel passie, creativiteit en het belangrijkste ingrediënt, liefde, bakken wij niet alleen mooi uitziende maar ook lekker smakende creaties en maken wij van iedere gelegenheid een feestje. Een extra bijzonder gevoel krijgen wij bij het creëren van bruidstaarten. Zo kunnen zij weer een belangrijk onderdeel van hun lijstje weg strepen. Wij vullen elkaar geweldig goed aan als Team TrouwTastisch en bundelen onze krachten wanneer het gaat om het organiseren van borrels voor  ondernemers in de trouwbranche, het organiseren van Styled Wedding Shoots en niet te vergeten, wij organiseren op dit moment de leukste beurs van Zeeland!
Niet alleen zeeland is ongelooflijk mooi en divers, wat dacht u van onze bruidsparen! Dit zullen wij dan ook zeker reflecteren tijdens onze beurs.